ensiyahmuhammad

Saturday, January 7, 2017

Beg Kartun Murah

Baru minggu pertama persekolahan bermula, sempat lagi mommy dekat luar tu nak beli beg baru untuk anakanak ke sekolah. Normal je kalau minggu pertama nak sekolah tu, barang biasabiasa je. tapi bila dah masuk minggu seterusnya, haaaaa banyak barang bau kedai..

kenapa?

sebab parents tunggu bonus and gaji masuk!! barulah boleh shopping barangbarang anak sekolah kan hehehe

Untuk parents yang ada anak kecik dari 4 hingga 7 tahun tu.. ni haaaaaa. ada Beg Kartun yang murahmurah boleh pilih.

ada 9 Design semua. boleh wassap 0123334771 untuk order.

yang beg ni, kalau nak COD area Sg Petani je tau.

harga?? RM40 je termasuk postage. 

Beg ni memang fast selling. selalu bila restock je ramai orang book. Kualiti terbaik! :)



Alololo, nak g mana tu cik adik? ehhe

No comments: