ensiyahmuhammad

Wednesday, May 25, 2016

Rindu

Bismillahirrahminnirrahim.

Hanya Allah saja yang tahu, macam mana memberontaknya hati ni rindukan Si Pelangi.
Serius, sangat rindu nak berceloteh di sini, luahkan apa yang di rasa, pendapat, perjalanan seharian dan semua la!

Rindu juga nak baca blog orang lain. T_T

Mungkin sebab dah takde broadband, jadi tak berapa feel kalau nak coret panjangpanjang.

InsyaALLAH, nak cuba makin istiqomah berblog hari ini.

Well, setiap hari, kita akan belajar pengalaman baru. Dan, pengalaman dua hari lepas di Jabatan Imigresen Shah Alam, betulbetul mencabar kesabaran aku.

Aku malu. :(

No comments: