ensiyahmuhammad

Monday, November 16, 2015

Konvo

Alhamdulillah, majlis konvo ku baru sahaja berlalu. Genap seminggu yang lalu. Masih teringat pagi itu, berarak masuk ke dalam dewan, bergandingan dengan jejaka di sebelah, katanya 

"Macam nak kawen je berarak macam ni" tersenyum dia. 
"eh, janganlah propose i open sangat macam ni. " 
(muahahahaha aku jawab dalam hati)

Aku senyum je. Memang tak la aku nak bergurau ngan mamat sebelah aku tu. tak pernah tegur pon dalam kelas. hahaha aku kan introvert *smile emoticon*

Apa ada dengan konvo sebenarnya? sampai majlis begitu gah diadakan. sampai ramai yang mengimpikan pakai jubah konvo. sampai ramai yang teruja ambil gambar pre, during dan post dan post post? huhu

Aku pun tak tau kenapa. hahaa



 

No comments: