ensiyahmuhammad

Tuesday, March 10, 2015

JimbaJimba Part 1

Semester lepas semester yang paling banyak aku berjimba. Aku pun tak tahu kenapa. Tengah aku study, tetiba dapat mesej dari Haziq. 

"En, jom pergi bukit tinggi"
"Katne bukit tinggi? Ada apa kat situ?"
"Kat pahang. Kau google la tempat tu. cantik"

Aku pun dengan semangatnya google. 

Huiyooooooooooooooooooooooo. Apa lagi. Ofkoslah aku kata yes! 
 
Credit

Tapi ada sebab lain kenapa aku kata yes. bukan sebab tempat dia cantik saja. tapi sebab, sem lepas merupakan sem yang terakhir utk yana n halim jugak. So, aku nak cherish every possible moment dengan diorang. 

Serious aku suka sangat dengan tempat ni. Cantikkkkk.

Lets the picta do the talking.








letak sikit je gambar. hee

Dalam bukit tinggi ni ada Kampung Jepun




Ada tempat apa tah lagi dekat sini. tapi kitorang tak sempat pergi.

Oh ye. Bukit tinggi ni kat pahang. Tapi takde la pahang sangat. Lebih kurang 45 minit je dari uia. hee

Fav picta of the day

Yana, Anis, Hana, Rahman, Halim, Nc, Haziq

Lepas pergi bukit tinggi ni, kitorang pergi taman arnab dan rusa. hee nanti aku cerita part tu.

yg penting. aku hepy. haha

p/s: the best part is, esok tu aku ada decentralized final exam. and aku tak bagitau haziq pasal tu. sekali dia tau. dia punya rasa bersalah.... bukan main lagi. huhu sory haziq. 

No comments: