ensiyahmuhammad

Tuesday, May 6, 2014

rinduuuuuuuuuuuuuu

Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Rindu serindu-rindunya (lagu Spoon)

Ehem. ehem ehem. sedap jugak suara aku. hee

Waahhhhhhhhh! rasa macam dah lama sangat tak menjenguk kat sini. :)

Alhamdulillah, sekarang sudah 6 Mei 2014.... lagi dalam kiraan dua bulan, akan tamat perkhidmatan di sini. InsyaAllah. 

Hati bercampur baur sebenarnya, hendak katakan gembira sudah mahu tamat perkhidmatan, tak juga. Nak kata sedih, pun tak juga. Neutral. Rasa macam tiada hati pun iye juga. huhu 

Minggu lepas dalam group meeting, team leader ada cakap

 "Starting Mei, SSJ, YUN n FWZ will be freeze, anything needed to go out, I will ask SYA n ANA to go"

Makanya, semalam keluar audit di Rawang, baliknya pergi Pasar Borong Kuala Lumpur, ada satu client company di sana, habis berbasah kuyupan. Bau ikan, bau orang, semua melekat, dengan sejuknya, puasa pulak tu. Allah, kalau tiada orang sebelah, mahu aku pitam masa itu juga. =_=

Sekarang dalam fikiran, asyik merancang selepas habis belajar. Yang pasti, berehat tiada dalam list. Kalau boleh, habis saja kertas terakhir, esok tu dah terus masuk kerja (ataupun membuat kerja) :D

Ada lagi benda nak cerita. tapi rasanya, macam lagi seronok tidur je sekarang. haha

salam

No comments: