ensiyahmuhammad

Wednesday, February 26, 2014

kije

"pelakon korea semua comelcomel"
"qualified"
"jahat la u!"
"kena buat confirmation huhu"
"overdose with auditing. haha"

dalam auditing... ada 2 jenis report. 
-unqualified = unmodified
-qualified = modified

company sangat takut kalau dapat qualified audit report. means, accounting company ada problem or ada mismanagement apa apa la. if ada problem, susah nak dapat loan dari bank, for the directors, nak kuar dari malaysia pun tak boleh and ada la lagi effects lain. 

tapi selalunya auditor akan advice dulu company. takde la sesuka hati nak issue qualified audit report. huhu

:D

bosan kan?

well. sesuatu benda tu akan bosan kalau kita jadikan dia bosan. 

aku rasa menarik bila tengok gaji para pekerja dengan director. suka suka aku je nak wat analisis sendiri. hehe

------------------------------------------------------------------
aku takde masa tu. aku nak fly. aku lupa nak bagitau kau 
pegi mana?
negara matahari terbit
kau nak buat apa??????
attachment kat sana. kejap je
bape lama?
6 bulan

-aku pun nak berjalan jugak-



No comments: