ensiyahmuhammad

Wednesday, January 29, 2014

3T

"kau macam travel through time"
"cakap jela kau nak kata aku awet muda, forever 18"
"poyo gila!"
"dah tu.. betul lah. kau last jumpa aku masa 2008, masa tu umur 18 tahun. sekarang dah 2014. umur aku pun dah 24 tahun. tapi still kau cakap muka aku tak berubah. heheheehehe"
"haha kau langsung tak berubah. dari dulu lagi. sama je. perangai.. aduiyaii"
"karang aku borak dengan kau. asek pakai sesungguhnya allah berfirman.. sesungguhnya. sesungguhnya. karang kau jugak yang takut dengan aku"
"hahah tak kisahlah. janji berubah ke arah kebaikan. takdehal"
"hee tau takpe. aku demam sebenarnya. tadi pergi audit field. sampai kat ofis je. terus badan aku panas. terkejut kot"
"la... dah demam. napa nak kuar gak"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

sebab aku rindu nak jadi aku
aku yang gilagila. aku yang ceria sentiasa

dan sebab...

aku SUKA GADUH dengan kau! 

:D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

tiada satu pun daun yang gugur tanpa pengetahuan ALLAH
dan tiap mujahadah aku.
Allah tahu.
Semua


No comments: