ensiyahmuhammad

Monday, August 19, 2013

kekuatan

bila orang tanya apa kelemahan. senang je kita nak jawab.
bila orang tanya apa kekuatan. susah btol kita nak jawab.

mungkin bukan susah. tapi kita segan nak cakap.
macam aku. aku tak yakin itu kekuatan aku. 

khat aku just ok. skill masak aku just ok. skill photography yang takde la skill sangat, yang tu superb. haha apa lagi eh? jahitan felt aku, boleh la.. skill artwork contengconteng, erm. vdeo? movie maker jela. muahahahaha 

tapi aku yakin, ini kelebihan aku.

untuk perkara yang aku dah tahu, dan orang mintak ajar. aku tak kisah nak ajarkan. 
tak kisahlah in terms of study ke, resipi makanan ke, mana nak cari barangbarang felt ke dan lainlain.

hee.

No comments: