ensiyahmuhammad

Tuesday, June 11, 2013

;'(

Pagi ni aku bangun, kepala aku sakit. Aku rasa aku tahu dengan jelas kenapa kepala aku sakit. Apa lagi kalau bukan sebab aku tak makan bila sepatutnya aku makan. Dah jelas terang dan nyata lah badan aku tak cukup tenaga. Tapi, lapar macam mana pun aku. yang masuk dalam mulut aku, sesuap dua je nasi. Lepas tu, aku pandang je nasi tu. Aku habiskan lauk je. Aku... bukan nak seksa diri sendiri tak nak makan ke apa. Sangat tak berbaloi ok. Tapi serius aku takde selera. Bukan aku tak jeles tengok orang yang selalu ada selera makan. Makan itu makan ini, aku pun nak juga nikmat makan macam tu. 

Sekarang ni, tiap masa rasa nak cerita je dekat blog. Sebab, kalau aku SMS orang cakap aku tu aku ni, nanti bila orang tu tanya macammacam balik, aku pulak rasa malas nak jawab. Lagilagi kalau soalan yang tak best di tanya, lagi la aku malas nak balas. Tapi, kalau aku text, tapi orang yang di text tak balas. Aku pulak rasa bosan. Jadi macam mana? Hehe Sekarang kat tepi aku ada telefon maxis. telefon celcom dengan umobile aku sedang berusaha untuk ingat kat mana aku letak. Sekarang dah pukul 8. Warghhhhhhh!!! malasnya la nak pergi UIA. mood ku tiada. lagi lagi dengan rasa sakit kepala macam nie, lagi lah aku hanya mahu tidur sahaja. Tapi kalau tidur sekarang, pukul11 aku bisa bangunkah? tak mahu terlepas meeting lagi. :(

lembik la. saya perlu makan. nak makan apa ni? :'(

p/s: untunglah boleh lagi fikir nak makan apa. ada orang langsung tak berpeluang nak makan.
 
layan lagu nie jap

No comments: