ensiyahmuhammad

Monday, May 27, 2013

air panas.

dan saya perlukan biasa dengan keadaan ini.
jadi gadis nggak bisa cengeng.
walaupun airmata itu memang peneman setia si gadis.
sakit yang sukar dikata, melainkan kau sendiri yang merasa.

dan bila isteri kawan post,
"bila kita hilang semangat utk study, maka peluklah suami kita erat2..ternyata semangat itu dtg kembali..^__^
p/s: ni utk student2 yg da kawen je :p"
kahwin. perkara seronok, seronok lah utk dikongsi.
motivasi untuk yang masih keseorangan.
kalau tengah time tak seronok.
sangat tak bijak kalau nak post

"gaduh ngan suami sebab ex dia kacau kitorang"

entah hape-hape.
kesimpulannya, aku rasa.
kat fb.. tak boleh terlalu expressive.

alamak.

dah 20 minit!

air panas!

5 comments:

Zimah Zaiwani said...

i always adore all the stories you wrote in your blog. keep on writing dear coz i'm always reading.... :)

Zimah Zaiwani said...

kalau awk kurang smngt nk study, peluk bear2 kuning erat2! in sha Allah, semangat akan dtg kembali! :)

ensiyahmuhammad said...

kenapa tak suh peluk zimah jeeeeeeee. hee

Zimah Zaiwani said...

sbb sy malu :")

ensiyahmuhammad said...

ala kenapa maluuuuuu? hee