ensiyahmuhammad

Wednesday, October 24, 2012

Faham, ke?

Dulu, pernah orang cakap yang dia tak suka dengan orang UIA. En tak faham apa yang di maksudkan dengan orang UIA. Fesyen UIA. Environment UIA. and macammacam lagi la yang UIA. 

Pastu, ada lagi orang cakap yang budak UIA nie semua terukteruk. Nampak je alim, tapi pegi je night club, siap banyak je kes kena tangkap basah. 

En macam biasalah. Dengar je orang bercerita. Nak terima ke tak, tgk mood masa tu. 

Jujur En cakap. Apa je yang orang cakap pasal UIA before En bergelar student kat situ, En buat bodoh je. Malas nak judge, sebab tak tahu pape. Tapi manamana fact yang rasa boleh dijadikan pedoman. Kita terima jela. :p

Now, En dah bergelar student UIA tahun kedua semester pertama plus dengan setahun as celpad student. kira cincai boncai, en dah ada kat UIA dekat tiga tahun?

So, apa perspektif En? 

Malas nak citer panjang, konklusinya, 
"Apa yang kau fikir, itulah yang kau dapat. Kau nak jadi baik boleh, kau nak jadi setan pun boleh"

No comments: