ensiyahmuhammad

Monday, August 6, 2012

Kerana ini

Assalamualaikum

Sekarang memang malas nak on Facebook. 
Nanti jadi lagha atau leka. 
Bila dah lagha, banyaklah kerja yang tertangguh. 
Sekarang nie, memang sebolehbolehnya nak usahakan, kalau bukak Facebook, tengok je perkara yang bermanfaat or tengok gambargambar yang comel. pastu tros Off. 
Bila ada kawan yang tengah berborak, rasa jugak nak menyibuk sama (seperti yang dilakukan selama ini. hihi)
Tapi bila fikir balik, tak jadi. tengok dan senyum saja mereka borak. 
Sekarang nie memang, papehal mesti kena set time. kalau kata nak online sejam sahaja, meaning, sharp sudah sejam. terus off. 

menjadi diktator kepada diri sendiri. :)

Salam Nuzul Quran. (^_^)

No comments: