ensiyahmuhammad

Thursday, August 9, 2012

inner

Sejak akhirakhir nie, rasa sangat keseorangan. jalan pegi manamana, tengok orang jalan berkelompok, pastu check diri sendiri, jalan sorang. mesti rasa sedih, mesti ada rasa perasaan yang aku takda kawan. rasanya, memang hakikatnya macam tu kot. aku mmg takda kawan. cepat sangat touching. dapat ulser mmg tak best, and everytime dapat ulser mesti diam seribu bahasa. tapi kali nie, rasa syukur dapat ulser, orang call, takyah nak angkat cz bukan boley cakap pun. takde pun yang sms except my fren since from form 1 yang tak pernah lupa nak sms harihari. kadang bukan mesej apa pun. tapi atleast, ada teman.and now, that henpon tengah gler pulak, dari tadi on off. tak tau lah kenapa. now dah bertambah sunyi. 

esok last class utk semester nie. isnin n rabu depan exam. rasa tak ready, tapi lagi rasa tak sabar nak abeskan semua nie. rasa nak cepatcepat kemas barang and balek umah. walaupun kat umah takde orang, tapi atleast tau kenapa and adalah jugak tv yang boley ditekantekan nak cari siaran. dari kat cni, ramai orang, tapi rasa macam takde orang. kadang memang malas nak jawab bila orang tanya ok ke tak, cz kalau jawab pun, bukan ada beza.

orang cakap nak berubah kena cari. tapi kalau dah cari, tapi takde orang yang betulbetul nak pegang and bawak ke arah perubahan, pun tak guna jugak. well, kan ada orang cakap, "en sosial" (sosial la sangat. huh)

p/s: sonok tgk orang yang semangat nak kejar 10 malam terakhir. tapi aku, takde momentum tu. rugilah jadi orang macam en.

No comments: