ensiyahmuhammad

Tuesday, May 22, 2012

Kesempatan

Assalamualaikum

Online sebentar di library uia, menggunakan hak sebagai seorang pelajar untuk menggunakan internet selama 2 jam. hehe  Laptop telah pun dihantar kerumah sejak Ahad yang lalu. Kenapa? sebab sekarang musim Final Exam. En kena study, 3 paper dalam masa 2 hari, sesak nafas jugak memikirkannya, tapi entahlah kenapa.... En rasa relax je. Tengoklah sekarang pun boleh lagi curi masa nak online. hehe

20 Mei 2012, fadhilah dah pulang ke Malaysia. Tamat sudah ijazah pertamanya.Tahniah sis!

(Fadhilah kalau kau baca post ni, sila contact aku, aku still pakai nombor lama. Hari Sabtu nie Cikgu Fauzi ada buat kenduri kawen anak dia. jom pegi jom!  Kat dewan sekolah melawati je)

En sebenarnya baru saja pulang dari Kembara Mahasiswa UIAM-FELDA 2012 di Felda Chegar Perah, Kuala Lipis Pahang. huhu Seronok! Takpelah, later En cerita pasal tu.

All the best untuk semua warga UIAM!

Do your best!

No comments: