ensiyahmuhammad

Monday, February 7, 2011

Kau tahu

Nie bukan blog first aku tau.
Nie blog yang entah ke berapa yang aku ada.
Bila aku rindu dengan waktu aku zaman kanakkanak 
Aku jengukla pegi blog lama aku.


Kau tahu.
Blog lama aku da macam diari aku je.
Hari hari aku update blog.
Bila aku bosan je. 
Aku update blog.
Aku tengah tengok tv pon aku boley update blog.
Aku sedih je. 
Aku citer kat blog.
Aku happy pon 
Aku citer kat blog.

Boley cakap memang apa yang korang nak tau pasal aku 
Tak payah susah susah nak tanya.
Korang tengok baca je blog aku.
Sekali korang baca.
Confirm korang da paham.
Sebab post aku banyak yang panjangpanjang.

Tapi blog sekarang nie. 
Aku macam secretive sket.
Aku tak cakap pape pon.
Kan?

Aku bercerita pon tak banyak.
Takat nak cukup syarat sekadar nak update blog je. 
Tu jela. 
Yang laen tarak.

Kau tahu.
Cuti seminggu nie awesome tau!!!
best.
Tapi biasa la kan.
Kalau da hepy sangat tu.
Nanti mesti ada cerita duka.
Barulah fair and square kan?
Hahahhahahahhha

Aku rasa aku nak cerita. 
Tapi aku rasa tak bersemangat.
Aku macam tahla. 
Rasa nak berdiam diri.

Nie aku memang sengaja taip panjangpanjang macam nie.
biar nampak sket panjang post aku kali nie.
HAHHAHAHAHA

gler tak aku? hoho

No comments: