ensiyahmuhammad

Wednesday, February 9, 2011

Cuba cuba

Assalamualaikum warahmatullahi wa barakatuh

Cuba jangan tak cuba
Tak rugi kita nak mencuba
Tapi berpada la apa yang nak dicuba
Guna akal yang diberi
hehehehe
Cewah..
Cakap bukan main lagi eyh.
Tah apa la kan.

Takde pape pon snanyer.
Just these few days, aku dalam satu process
Process nak belajar edit gamba.
Tu pon bersebab.
Sebab aku kena buat poster.

Aduih. 
Bila nak siap poster aku nie.
Aku tak reti la nak design macam mana.
Orang tak kreatif macam aku nie.
Memang berzaman la nak siap benda yang simple.
Tapi apa yang aku tau,
before 25 feb aku da kena siapkan. 
That means, dalam minggu depan aku da kena anta.

Ahaks
Cool cool. lek je. 
Memang la penting
Tapi takde la sampai nak stress ke apa ke kan. 

haaa. 
aku baru buat yang bawah nie.
first attempt dowh.

kira boley diterima la kan?
hehe


No comments: