ensiyahmuhammad

Thursday, February 24, 2011

Adik

Adik yang ku sayangi,

Akak nak adik tahu yang akak hepy tengok adik sihat walafiat. Akak nak adik tahu yang akak tetap nak panggil adik walaupon akak tahu adik takkan panggil kakak da. Adik mungkin da tak ingat sapa akak, macam mana kita kenal dan sebagainya. Takpe adik, akak memang tak salahkan adik. Bahkan, akak yang salahkan diri akak sendiri. Akak yang tak hargai adik dulu. Bila adik hilang, baru akak nak hargai. Bertahun-tahun akak cari adik, adik ilang camtu je. No phone, myspace, ym semua da takde. Akak search nama penuh adik kat Facebook, tapi tak wujud pon. Tapi beberapa bulan lepas tu, bila kawan adik search, ada pulak. Lepas tu akak pon search jugak. Jumpa! alhamdulillah. Akak add adik, akak asek fikirfikir je adik nak approve ke tak. Adik approve, thank you adik.. Now adik da tak tinggal kat Malaysia. Adik delete eyh wall post akak? heee takpela. Semoga adik sentiasa sihat. Takmo sunyisunyi macam dulu eyh? Adik hot stuff sekarang. Akak tetap sayang adik. :)

Salam sayang, 
AKAK.

3 comments:

che lan said...

glad to have a sis like u my dear...

ensiyahmuhammad said...

hahaha aku da agak da. mesti kau yang komen. haha

che lan said...

ceh...
bat la terkejut ke pe ke...
bgi hepi cket ceq ney..huhu